Grupni jezični trening

Točno i tečno komunicirajte s drugim polaznicima i trenerom te dosegnite stupanj automatizma u jeziku radi praktične primjene usvojenih vještina. Više nećete razmišljati O stranom jeziku već ćete razmišljati NA stranom jeziku!

Usvajat ćete vještine razumijevanja čitanjem i slušanjem upotrebom raznih slušnih i vizualnih materijala te tekstova iz različitih područja svakodnevnog i poslovnog života, vještine govorne interakcije i produkcije simulacijama rješavanja problema, debatama, sastancima, pregovorima, prezentacijama i dr., vještine pisane produkcije pisanjem korespondencije i tekstova tematike u skladu sa svojim potrebama i interesima.

Obratite nam se kako bismo dogovorili organizaciju grupnog jezičnog treninga. Iskemijat ćemo jedinstvenu ponudu u skladu s Vašim očekivanjima i mogućnostima!

Individualni jezični trening

Brzina i učinkovitost usvajanja jezičnih vještina na vrlo su visokoj razini jer radite sami s trenerom s kojim se dogovarate o intenzitetu i rasporedu treninga. Trener Vas vodi do većeg stupnja samostalnosti pri usvajanju i samopouzdanja pri primjeni jezičnih vještina!

Trening se usredotočuje na Vaše osobne potrebe i zahtjeve te se osmišljava kako biste ciljano usavršili svoje jezične kompetencije. U dogovoru s trenerom oblikujete svoj trening i prilagođavate zastupljenost vještina razumijevanja čitanjem i slušanjem, govorenja i pisanja prema svojim potrebama i interesima.

Obratite nam se kako bismo dogovorili organizaciju jezičnog treninga. Iskemijat ćemo jedinstvenu ponudu u skladu s Vašim očekivanjima i mogućnostima!

Jezični trening putem interneta

Ne gubite vrijeme na putovanje do mjesta održavanja treninga - radite od kuće, iz ureda, s plaže putem interneta! O intenzitetu i rasporedu treninga dogovarate se izravno sa svojim trenerom.

Vaša je koncentracija ovim treningom na najvišem stupnju jer ste u interaktivnom kontaktu s trenerom. Zato je brzina usvajanja Vaših jezičnih vještina na najvišoj razini!

Svi su materijali (pisani, vizualni i slušni) u elektronskom obliku i šalju Vam se izravno. Time su čuvanje i organizacija te kasnija upotreba pri ponavljanju jednostavniji i praktičniji.

Naglasak je treninga točna i tečna komunikacija, a cilj je dovesti Vas do stupnja automatizma u jeziku radi praktične primjene usvojenih vještina. Nećete više razmišljate O stranom jeziku već NA stranom jeziku!

Obratite nam se kako bismo dogovorili organizaciju jezičnog treninga putem interneta. Iskemijat ćemo jedinstvenu ponudu u skladu s Vašim očekivanjima i mogućnostima.

Hrvatski kao strani jezik

Vještine hrvatskog kao stranog jezika možete usavršavati na grupnom ili individualnom standardnom treningu ili putem interneta, ovisno o Vašim željama i mogućnostima. U obama slučajevima radit ćete s iskusnim trenerom koji posjeduje višegodišnje iskustvo rada s polaznicima različitih nacionalnosti i materinskih jezika.

Program jezičnog treninga osmišljen je isključivo prema Vašim potrebama i interesima, a njegov intenzitet i trajanje usklađuje se s Vašim rasporedom. Cilj je treninga pripremiti Vas da u praksi postanete samopouzdanim i samostalnim korisnikom usvojenih vještina hrvatskog jezika.

Obratite nam se kako bismo dogovorili organizaciju treninga hrvatskog kao stranog jezika. Iskemijat ćemo jedinstvenu ponudu u skladu s Vašim očekivanjima i mogućnostima.

Pripreme za međunarodno priznate ispite

Želite li živjeti, studirati ili raditi u zemljama engleskog govornog područja, trebat ćete položiti IELTS, TOEFL, CAE, CPE i sl. Za Francusku i Kanadu, trebat će vam DELF, DALF, TEF i sl. Radom s iskusnim jezičnim trenerom na pripremama, u grupi ili individualno, uživo ili putem interneta, taj ćete cilj uspješno ostvariti!

Na pripremama ćete saznati sve potrebne podatke u vezi s polaganjem ispita i dobiti uvid u sam ispit - njegove dijelove te tipologiju zadataka. Trener će se u radu s Vama ciljano usredotočiti na ona područja na kojima ćete raditi intenzivnije kako biste ostvarili što bolji rezultat ispita. 

Obratite nam se kako bismo dogovorili organizaciju priprema za međunarodno priznate ispite. Iskemijat ćemo jedinstvenu ponudu u skladu s Vašim očekivanjima i mogućnostima!

Pripreme za državnu maturu

Radom s iskusnim jezičnim trenerom s višegodišnjim iskustvom rada u gimnaziji i ocjenjivanju državne mature, u grupi ili individualno, uživo ili putem interneta, upoznat ćete se s ispitom engleskog ili francuskog jezika - njegovim dijelovima te tipologijom zadataka.

Zahvaljujući trenerovu stalnu praćenju Vašeg napretka i davanjem povratnih obavijesti, postepeno ćete savladati sve jezične vještine ispita (razumijevanje slušanjem i čitanjem te pisana proizvodnja). Trener će se u radu s Vama ciljano usredotočiti na ona područja na kojima ćete raditi intenzivnije kako biste ostvarili što bolji rezultat ispita.

Obratite nam se kako bismo dogovorili organizaciju priprema za državnu maturu iz engleskog ili francuskog jezika. Iskemijat ćemo jedinstvenu ponudu u skladu s Vašim očekivanjima i mogućnostima!

Prijevodi i lekture

Treba li Vam prijevod ili lektura teksta ili dokumenta s hrvatskog i na hrvatski te ostale kombinacije jezika, obratite nam se jer ćemo brzo odgovoriti na Vaš zahtjev i uz zajamčenu povjerljivost i u dogovorenom roku dostaviti Vam kvalitetan proizvod.

LABOS nudi i uslugu ovjerenih prijevoda s hrvatskog na engleski i francuski jezik te obratno, ali i sve ostale jezike u suradnji s našim kolegama sudskim tumačima. 

Obratite nam se kako bismo iskemijali jedinstvenu ponudu za prijevod ili lekturu u skladu s Vašim očekivanjima i mogućnostima.

testiranje razina jezičnih vještina

Želite li provjeriti svoju trenutačnu razinu jezičnih vještina, organizirat ćemo testiranje uživo ili putem interneta. Testiranje se sastoji od pisanog i usmenog ispita, a testirat će Vas iskusni jezični trener koji će Vam dati detaljne povratne obavijesti o postignutom rezultatu i savjete o mogućim koracima za daljnje usavršavanje.

Naposljetku ćete dobiti odgovarajuću potvrdu o razini jezičnih vještina u skladu sa Zajedničkih europskim referentnim okvirom za jezike Vijeća Europe. 

Obratite nam se kako bismo dogovorili organizaciju testiranja Vaših jezičnih vještina. Iskemijat ćemo jedinstvenu ponudu u skladu s Vašim očekivanjima i mogućnostima!

Jezična revizija za kompanije

Provjerite razinu vještina stranih jezika svojih zaposlenika kako biste iskoristili sve prilike koje donose novi partneri, projekti i poslovi u inozemstvu.

LABOS će u Vašoj kompaniji organizirati jezičnu reviziju koju provode iskusni jezični treneri, diplomirani profesori stranog jezika s višegodišnjim iskustvom u nastavi i postuptcima procjenjivanja znanja razine jezičnih sposobnosti polaznika.

Jezična revizija sastoji se od analize potreba kandidata (skupno ispunjavanje upitnika - 10 minuta), pisane provjere (skupno testiranje - 50 minuta), usmene provjere (pojedinačni razgovori - 10 minuta po kandidatu).

Prednosti jezične revizije jesu točnost, objektivnost, brzina i primjenjivost.

Rezultati jezične revizije uključuju razinu jezičnih vještina pojedinog kandidata prema ZEROJ-u, rezultat pisanog i usmenog ispita te prijedloge i savjete o daljnjem jezičnom usavršavanju kandidata.

Jezične reviziju možete primijeniti kako biste identificirali područja za koja su jezične vještine potrebne, procijeniti razinu jezičnih sposobnosti postojećih i/ili budućih zaposlenika, provjerili učinkovitost postojećeg jezičnog treninga u svojoj kompaniji te organizirali primjereno jezično usavršavanje svojih zaposlenika.

Obratite nam se kako bismo dogovorili organizaciju jezične revizije. Iskemijat ćemo jedinstvenu ponudu u skladu s Vašim očekivanjima i mogućnostima!